SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'56 Bin Ermeni Öldü, O da.."

0
Güncellendi - 2016-04-25 01:11:03
'56 Bin Ermeni Öldü, O da..
A- A+ PAYLAŞ

Türk Ocakları Malatya Şubesi ile Ülkü Ocakları tarafından, "Sözde Ermeni Soykırımı ve Gerçekler" başlıklı bir konferans düzenlendi.

Hasan Şen'in konuşmacı olduğu konferansla ilgili olarak Türk Ocakları'ndan şu açıklama yapıldı:

"Malatya Ülkü Ocakları ile birlikte organize ettiğimiz "SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI ve GERÇEKLER" başlıklı konferans programımızı gerçekleştirdik. Davetimize icabet eden tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Konuşmacı Hocamız Hasan Şen herhangi bir suçlama ya da savunma pozisyonuna girmeden yaşanan olayları kronolojik bir sıra ile anlattı. "Milleti sadıka" olarak anılırken emperyalizmin oyununa gelerek isyan eden Ermenilerin yaptığı mezalimleri de ayrıntıları ile anlattı. İddia edilenin aksine 56.000 civarında Ermeni'nin tehcir esnasında aşiretlerin saldırıları ve hastalıklar sonucu hayatlarını kaybettiklerini resmi belgeler ışığında anlattı hocamız. Ermenilerin yapmak istediklerini 4T planı olarak adlandıran hocamız terör, taviz, tazminat ve en son olarak toprak talebinin dile getirileceğini söyledi. Hocamıza da bu güzel sunumu için en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız