SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"564 Milyon Liralık Açılış Yapacağız"

0
Güncellendi - 2017-11-06 03:35:15
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu. Bakan Tüfenkci, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan yeni hizmet binası ve yapılan hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Türkiye’de yaptığı rekor hizmetlerle dikkatleri üzerine çeken Battalgazi Belediyesi, Yeni Hizmet Binası’nda hizmetlerine devam ediyor. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, beraberinde Vali Ali Kaban, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder,  AKP İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, AKP Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Şule Özkan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Mustafa Sayın, Yaşar Karataş, Bazı kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda incelemelerde bulundu.

Bakan Tüfenkci, daha sonra başkanlık makamına geçerek, Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri hakkında Başkan Gürkan’dan bilgiler aldı. Başkan Gürkan, önemli hizmetleri vatandaşların hizmetine sunduklarını belirterek, “Kitapçık hazırladık. Bunu da önümüzdeki hafta içerisinde sizleri ziyaretimizde hem Başbakanımıza, hem de sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan hizmetlerin açılışı ile ilgili katalog hazırlandı. Toplam 564 milyonluk açılış yapacağız. Gerek bu hizmet binamız, gerek Atatürk Kız Lisesi olsun, yeni kapalı spor salonu olsun, gerek Tahtalı Hamam olsun, Çınar Park olsun Asfalt Pilen Tesisi olsun, Konkasör Tesisi olsun, Engelsiz Yaşam Merkezi olsun, ayrıca Trafik Park, İspendere’nin 1. etabı bitecek, Surların açılışı yapılacak inşallah. Güzel bir açılış olur diye düşünüyorum. Buradaki cevre düzenlemesi ile ilgili binalarımız yıkıldı. O çalışmalar devam ediyor. 1 aylık gibi kısa bir zamanda bitirilir diye düşünüyorum. Sayın bakanım binamızda, şu anda binamız yeşil bina, akıllı bina diye tabir ediliyor. Kendi elektrik enerjisini kendisi üretiyor. Çatısında elektrik panelleri var. Ayrıca bir konferans salonumuz var. Cuma mescidimiz var, bir bayan, bir erkek mescidimiz var. Spor aktivitelerinin yapılacak yerimiz var. Geniş bir sığınağımız var, kapalı bir otoparkımız var, ayrıca ofislerimiz geniş, yeni bir sosyal tesis temeli atma noktasında da ihaleye çıkıldı” diyerek, hizmet noktasında çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Alican (6 yıl önce)
    Ucube yapı ddy üst geçit inşaatı herhalde seneye kaldı çalışmaları kontrol eden yok sayın valimize sesleniyorum..Artık belediye başkanlarını boş verdik inşallah sandıkta hesaplaşacağız.Bari siz sesimizi duyun.Sayın hemşehrilerim anlasın diye bir örnek vereyim istasyom kavşağından sıtmapınarı yönüne gideceksiniz üç saniye yolu geçin tamadır lakin bizler yolu malesef organize kavşağına kadar gidip tekrar aynı yere geliyoruz 2016 şubat ayından bu yana bu böyle..Yazıklar olsunki ortada bıraktılar bizi..Halbuki geçit bitene dek idareten bir geçiş verebilirlerdi lakin belediye takmadı bizi,görmedi..Bina yok her taraf boş arazi açsana idareten bir yol..resmen bizle dalga geçiyor bunlar.. Başkaları aynı sürede ovit dağını deldi,üçüncü havalanı bitti lakin ucube bir köprü bitmiyor bir türlü.akp ve hacı uğur polata %99 oy verince bunlar başınıza geliyor işte oh olsun. hakettik bunları. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    Öncelik hastane olmalı.saglik olmadiktan sonra diğerlerini ne önemi var !
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (6 yıl önce)
    hastanede ses yokk Amaaa sizin hizmet binanız çok önemli koltuk öncelikli ama halk hastanede yana mağdur 5 yıldır perişan kimsenin umrunda değil ta istasyona hastaneye gidiyor battalgazi halkı ama hizmet binası daha onemli
    0
    0
    Yanıtla