SON DAKİKA
SON DEPREMLER

57 Bin Ton Asfalt Serildi

0
Güncellendi - 2016-11-08 23:29:08
57 Bin Ton Asfalt Serildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 2.5 yıl içersin de yapılan sıcak asfalt serim çalışmalarını değerlendirdi. Polat “2,5 yıl içerisinde ulaşım ağını daha nitelikli hale getirmek adına tüm bölgelerimizde yaptığımız çalışmalarda 172 bin 330 ton, Ocak ile Kasım ayı arasında ise 57 Bin 118 ton sıcak asfalt dökümünü başarıyla gerçekleştirdik” dedi.

Gündüzbey ve Çırmıktı bölgesindeki ara sokaklarda yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Polat, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı asfalt ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında sıcak asfalt dökümü, bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bizde çalışmaları sık sık yerinde inceliyoruz.

Gündüzbey ve Çırmıktı bölgemizdeki asfaltlama çalışmalarında iki ayrı ekibimiz yaklaşık iki aydır yoğun bir tempoyla çalışıyor. 2016 yılı planlamalarımız doğrultusunda ara mahallelerimizde aşırı kullanımdan dolayı bozulan yollarımızı daha nitelikli hale kavuşturuyoruz. 2,5 yıl içerisinde ulaşım ağını daha nitelikli hale getirmek adına tüm bölgelerimizde yaptığımız çalışmalarda 172 bin 330 ton, Ocak ile Kasım ayı arasında ise 57 Bin 118 ton sıcak asfalt dökümünü başarıyla gerçekleştirdik” dedi.

İlçedeki tüm ulaşım ağını sağlayan yolların kaliteli olmasına önem verdiklerini dile getiren Polat, “Kentlerde özellikle yolların kaliteli olması yaşam kalitesinde doğal olarak yükseltiyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar imar yollarını açma, mevcutta bulunan yollarımızı daha düzgün bir seviyeye gelmesine özen gösterdik. Aynı kararlılık ve azimle hizmetlerimizi artırarak devam ettiriyoruz. Dört sıcak asfalt serim ekibi, bakım ve onarım ekibi ve sathi kaplama ekiplerimiz ilçemizin farklı bölgelerinde vatandaşlarımıza hizmet götürüyor. Sathi kaplamada ortaya koyduğumuz hedefin üzerine çıktık. 2016 yılı için belirlediğimiz 70 kilometrelik hedefin üzerine çıkarak bugüne kadar 97 kilometrelik yolumuzu sathi kaplama ile daha modern hale getirdik. İnşallah yılsonuna kadar 100 kilometrenin üzerine çıkacağız. Milletimize hizmet bizim için en büyük şereftir, bizim hizmet anlayışımızın temelinde, millete en güzel hizmet vardır. Bu amaç doğrultusunda hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bülten

BAŞKAN POLAT ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız