SON DAKİKA
SON DEPREMLER

57 Kulübe Yardım

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, kentteki 57 spor kulübüne malzeme yardımında bulundu. Başkan Ahmet Çakır, her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını, amatör spor kulüplerini destekleyeceklerini söyledi.

Malzeme yardımı ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Malatyaspor’a sağladığı maddi, manevi katkıların yanı sıra amatör spor kulüplerine de destek olan Malatya Belediyesi, amatör spor kulüplerine spor malzemesi yardımında bulundu.

11 Ağustos Salı günü Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen spor malzemesi yardım törenine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Gençlik Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Seyfullah Özdemir ile amatör spor kulüpleri yöneticileri, antrenörleri ile sporcuları katıldı.

Törende Pelit Yüzme Spor Kulübü sporcusu Sümeyra Üstündağ, kısa bir konuşma yaparak, bütün amatör spor kulüpleri temsilcileri ve sporcuları adına Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür edip, çiçek hediye etti.

MASKF Genel Başkanı Seyfullah Özdemir ise amatör spor kulüplerinin çok önemli misyonlar üstlendiğini, amatör spor kulüplerinin ayakta kalabilmesi için de ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini, Malatya Belediyesinin yaptığı spor malzemesi yardımının da çok anlamlı olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu, ülke gençlerinin iyi yetiştirilmesinin yolunun spordan geçtiğini, spora hizmetin ise gönül işi olduğunu belirterek, “Yapılan spor malzemesi yardımı, Malatya gençlerine bir hizmettir. Sayın Belediye Başkanımız ile Malatya’daki gençleri ve sporu çok konuştuk. İnsanların daha fazla spor yapabilmesi için projeleri olduğunu biliyorum. Malatya olarak Sayın Belediye Başkanımıza destek olmalıyız” dedi.

Gençlik Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile sık sık bir araya geldiklerini, Başkan Çakır’ın sporla ilgili projelerini bildiğini, Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanında olacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını ve amatör spor kulüplerini destekleyeceklerini belirterek; Gençlerin topluma faydalı bir birey olmaları için mutlak suretle spora yönlendirilmesi gerektiğini, sporun insanı bedenen, zihnen ve ruhen geliştirdiğini söyledi.

Başkan Çakır, “Amacımız amatör spor kulüplerine destek verip, her gencimizin spor yapabilmesini sağlamak. Semt sahalarının geliştirilmesi, spor tesislerinin çoğaltılması bizim görevlerimiz arasında. Bunlara bu süreç içerisinde özellikle büyük önem vereceğiz. Malatya’nın göz bebeği Malatyasporumuzun yaşamış olduğu sıkıntıları giderebilmek için belediyemiz imkanları çerçevesinde yardımda bulunduk. Arzu ettiğimiz noktaya gelene kadar da imkanlarımız ölçüsünde desteğimiz devam edecek” dedi.

Başkan Çakır’a amatör spor kulüplerine verdiği destekten ötürü MASKF Genel Başkanı Seyfullah Özdemir tarafından bir şilt verildi.

Yapılan konuşmaların ardından yardım törenine geçildi. 57 amatör spor kulübüne 40 bin TL değerinde spor malzemesi yardımı yapıldı. Belediye Başkanı Ahmet Çakır törene katılan sporculara sembolik olarak spor malzemelerini verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız