SON DAKİKA
SON DEPREMLER

57 Yıldır İlçenin Sesi

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'nın süreklilik ve sayısı bakımından ilk ve tek ilçe haftalık gazetesi olan Arapgir Postası 57 yıldır yayın hayatını sürdürüyor.
 
Malatya Park AVM'de açılan Arapgir Günleri Programı'nda stand açan Arapgir Postası Gazetesi ilgi görüyor. Arapgir Postası Gazetesi Sahibi Kamuran Sezer, ilk sayısı 25 Haziran 1954 yılında çıkan Arapgir Postası Gazetesi'ni çıkaran babası Nevzat Sezer'in 1973 yılında vefat etmesinden sonra kendisinin baba mesleğini sürdürdüğünü ifade ederek, "Malatya'da bir ilçe gazetesi olarak, süreklilik bakımından ilk ve tek olmanın gururunu yaşıyoruz. Kurulduğu günden beri her hafta yayınlanan Arapgir Postası gazetemiz, il dışındaki Arapgirlilere de posta kanalıyla gönderiliyor" dedi.
 
Bugüne kadar 2 bin 963 sayı çıkan ve çeyrek asrı geçen yayınıyla ünlenen Arapgir Postası Gazetesi, yayın sürekliliği nedeniyle 57 yıldır okuyucuyla buluşuyor.
 
Arapgir Postası Gazetesi'nin sahibi Kamuran Sezer, Malatya'da da günlük olarak Bakış Gazetesi'ni yayınlıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız