SON DAKİKA
SON DEPREMLER

58 Suçtan Kaydı Var

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:15:04
58 Suçtan Kaydı Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 58 ayrı suçtan kaydı bulunan şüpheli, 3 yeni suçtan yakalanırken, 2 ayrı suçtan da arandığı ortaya çıktı. Şüpheli şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Alınan bilgiye göre, Murtaza Ç. (32) adlı şahıs, Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 18 Ağustos 2014 tarihinde A.T. adlı vatandaşın bankadan para çektikten sonra cebinden 5 bin TL parasını alıp kaçmak, 2 Ekim 2014 tarihinde bir tuhafiye dükkanından G.Y.’ye ait 250 TL para ile kredi kartlarının bulunduğu cüzdanı çalmak ve 22 Ekim 2014 tarihinde de T.Y.’nin bulunduğu halı mağazasında masa üzerindeki cep telefonunu çalmak suçlarından yakalandı.

Murtaza Ç.’nin yapılan incelemesinden dolandırıcılık suçlarından kesinleşmiş 10 ay hapis cezası ile yine kesinleşmiş para cezasından dolayı da arandığı belirlendi.

Gasp, yağma, kapkaç, nitelikli hırsızlık, yankesicilik gibi suçlardan toplam 58 ayrı suçtan kaydı bulunan Murtaza Ç., sorgusunun ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Malatya E Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

Murtaza Ç. adliyeye çıkartılırken, basın mensuplarından yüzünü saklamaya çalıştı.

KOMŞU EVİNDEN HIRSIZLIK..

Bu arada Malatya’da komşusunun evinde hırsızlık yapan ve hırsızlık eşyaları da evinde bulunan şahıs tutuklandı. 

Olay, Yavuz Selim Mahallesi TOKİ 1+1 evlerinde meydana geldi. A.K.’nin evinde yapılan hırsızlık olayında altın ve eşyalar çalındı.

Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerince yapılan aramada çalıntı altın ve eşyalar A.K.’nin komşusu olan K.Y.’nin evinde bulundu.

Gözaltına alınan ve sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen K.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız