SON DAKİKA
SON DEPREMLER

58 Yaşındaki Şahıs Evinde Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2017-02-08 02:30:25
58 Yaşındaki Şahıs Evinde Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Yalnız yaşayan ve şoför olduğu bildirilen 58 yaşındaki şahıs, evinde ölü olarak bulundu.

Olay, Hacıabdi Mahallesi Yeşilyurt Caddesi'ndeki Paşaköşkü Camii karşısında bulunan bir apartmanın ikinci katında yeralan dairede meydana geldi. Yalnız başına yaşayan ve bir süredir ortalarda gözükmeyen Hüseyin Büçkün (58) adlı şahsın yakınları, durumdan polisi haberdar ettiler. Polis eşliğinde saat 21.00 sıralarında çilingirle kapısı açılarak girilen evde Büçkün'ün cesediyle karşılaşıldı.

Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede kalp rahatsızlığı bulunan şahsın, yaklaşık 1 hafta önce öldüğü ihtimali üzerinde duruldu.

Apartman sakinleri 1 hafta önce apartmanda yayılan koku üzerine çatı katı ve havalandırma boşluğunu kireçlediklerini söylediler.

Olay yerinde yapılan incelemeden sonra cenaze otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hasan Ali (7 yıl önce)
    İlgisiz apartman sakinleri madem apartmandan koku geliyor bi baksanıza bu apartmanda yalnız yaşayan biri vardı acaba onu ne oldu diye. Herkes kendinden başkasını önemsemiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (7 yıl önce)
    Öyle bir zaman ki çocuklar anne babanın yanında durmuyor. Aynı şekilde anne babada çocukların yanına gitmiyor sonuçta böyle oluyor. Bir hafta önce ölmüş kimsenin haberi yok
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAFER A. (7 yıl önce)
    ALLAH RAHMET EYLESİN.YAZIK OLMUŞ.
    0
    0
    Yanıtla