SON DAKİKA
SON DEPREMLER

590 Kişi Katıldı

A- A+ PAYLAŞ
 
Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illerinde faaliyet gösteren KOBİ'lere destek vermek amacı ile “Ekonomik Gelişme” ve “Tarımda Model İşletmeler” Mali Destekler Programları kapsamında yapılan bilgilendirme toplantıları tamamlandı. 
 
Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; 7 Aralık ile 12 Aralık tarihleri arasında yapılan toplantılara 590 kişinin katıldığı bildirildi. 
 
Proje Teklif Çağrısı kapsamında 8.700.000 TL bütçeli Ekonomik Gelişme Mali Destek Programı ve 6.000.000 TL bütçeli Tarımda Model İşletmeler Mali Destek Programı aracılığı ile bölgedeki illere yaklaşık 15 milyon TL kaynak aktarılacak. Proje hacmi ise toplamda 30 milyon TL olması bekleniyor. 
 
Projelerin değerlendirme süreci FKA dışındaki bağımsız değerlendiriciler tarafından yapılacak. Proje teklifleri kapsamında Proje Yazma Eğitimleri de düzenlenecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız