SON DAKİKA
SON DEPREMLER

599 Kilometrelik Yatırım Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-03-29 12:17:05
599 Kilometrelik Yatırım Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılında Malatya genelinde 599 kilometrelik altyapı yatırımı gerçekleştirildi.

Büyükşehir süreciyle kurulan ve 4 yıl içinde 305 milyon değerinde 2.433 kilometrelik içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu yatırımı yapan kurum olduklarını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir: “Göreve başladığımız ilk günden beri Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın çizdiği vizyon doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımıza 2018 yılında da hız kesmeden devam ediyoruz. Bu yıl içinde 337 kilometre içmesuyu, 175 kilometre kanalizasyon ve 17 kilometre yağmursuyu altyapı yatırımı gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra 70 kilometrelik sulama kanalı inşa edeceğiz. Kurulduğumuz gün itibariyle her daim şehrimizin altyapısını güçlendirmek, yenilemek için projeler hazırladık. Aciliyeti olan bölge ve mahallelere öncelik vererek projelerimizi hayata geçirdik. Malatya’mıza yakışan altyapıyı inşa etmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Tüm çabamız çocuklarımıza ve torunlarımıza sağlam altyapılı bir gelecek bırakmak. ” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız