SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5'inci Kez Satışa Çıkarıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:33:12
5'inci Kez Satışa Çıkarıldı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi mevcut haliyle köy garajı olarak kullanılan eski otogar alanını ihale yoluyla tekrar satışa çıkardı. Daha önce 4 kez satışa çıkarılan eski otogar alanının 5'inci satış ihalesi 10 Aralık'ta yapılacak.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetindeki 10 bin 602 metrekarelik alan "Kapalı Teklif Usulü" ile satılacak. Muhammen bedeli 27 milyon TL olan eski otogar alanının 10 Aralık 2015 Perşembe günü saat 14.30’da Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda, Encümen huzurunda satış işlemi yapılacak. 

Battalgazi ilçesi Şifa Mahallesi 2240 Ada, 11 nolu parsel üzerinde bulunan eski otogar alanı "ticaret + turizm  bodrum otopark  Hmax= Serbest, emsal =5" olarak ihalesi yapılacak. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ihaleye katılmak isteyenler gerekli bilgi ve belgeleri Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğünden temin edebilecekleri belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız