SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"5'inci Olma İhtimalimiz Var"

0
Güncellendi - 2019-05-25 02:31:36
A- A+ PAYLAŞ

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçına değinerek, "Fenerbahçe’ye yenilirsek sıralamada üzerimize çıkacak. Biz puan alırsak, kazanırsak 5'incilik ihtimali var ama 6'ncılık kesin" dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sezonun değerlendirmesini yapan Korkmaz, bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçına değindi. Alınacak sonuca göre sıralamadaki yerlerinin belli olacağını belirten Korkmaz, "Sonuca göre ilk 5 ile 9 arasında yerimizi belirleyeceğiz. Sezon başının ilk 2 haftasını saymaz isek geri kalan bütün bölüm sıralamasında ilk 10 içerisinde yer aldık. Oyuncularımızın gösterdiği performans bizi buraya taşıdı. Bu konuda oyuncularımıza saha içi ve saha dışı davranışından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"5. olma ihtimalimiz var"

Pazar günün sezonun son maçında çıkacakları Fenerbahçe maçına da değinen Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlk devrede golsüz sona eren karşılaşmada takımda 6 eksik oyuncumuz vardı. Pazar günü oynanacak maça iyi hazırlandık. Fenerbahçe bizi yendiğinde sıralamada üzerimize çıkacak. Fenerbahçe’ye yenilirsek sıralamada üzerimize çıkacak. Biz puan alırsak, kazanırsak 5. olma ihtimali var ama 6. olmamız kesin. Fenerbahçe son haftalarda kazanarak gelen takım. Ersun Yanal da kazanmak ve sıralamadaki yerlerini yukarıya taşımak isteyecek. Hem onlar hem de bizim için önemli maç. Sezonun tamamında çalışmamızın emeğini bu maçta almak istiyoruz. Mücadelenin de en üst seviyede olacağını düşünüyorum."

"İlk defa çalıştırdığım takımda bir sezonu tamamladım”

Korkmaz, Antalyaspor’daki geleceğine ilişkin soruya da, "Başkanımız bize devre arası teklifi yaptı. Ben opsiyon olarak değil proje takımı olarak baktım. 41 puanı görelim sonra problem yok ve 41 puandan sonra ben kendi sözümü verdim. Ben her zaman için uzun süreli kontrat olursa, başkanın ve benim düşündüğüm Süper Lig'deki sıralamamızı 3-5 sene içerisinde görebileceğiz. Kontratta sorun yok. İlk defa çalıştırdığım takımda bir sezonu tamamladım. Bu çok güzel bir şey" cevabını verdi.

Antalya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • mehmet (4 yıl önce)
    Önce o alt geçitteki ismini silin.Sonrada sakın bunlara bulaşmayın.Takımın başına bedava bile olsa getirmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet bey,sonuna kadar katılıyorum. Bunun gibi tiplerin akıllarına Malatyalı oldukları sadece işleri düştüğünde gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (4 yıl önce)
    Fatih Terimle beraber futbol camiasında gördüğüm en itici kişilik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (4 yıl önce)
    Sen bekle 5ci malatya avrupa malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Lütfen bu adamı ve Hamit Altıntop'u sırf Malatyalı diye Yeni Malatyaspor'a bulaştırmayınız. Zamanında sırf Malatyalı olduğu için ekmek yedirilen kişilerden çok çektik. Malatyaspor amatör ligde maça 9 liseöğrencisi ile çıkıyor; bunu asla unutmayın.
    0
    0
    Yanıtla