SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5'li Görüşmeymiş

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:26:11
5'li Görüşmeymiş
A- A+ PAYLAŞ
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün geçtiğimiz hafta içerisinde Malatya, Elazığ ve Adıyaman milletvekillerini kabul ederek görüştüğü bildirildi. 
 
Aynı görüşme, geçtiğimiz günlerde AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'in sekreteryası tarafından, "AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Grup yönetim kurulu üyesi Mustafa Şahin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette Malatya ve Türkiye gündemi hakkında ikili görüşme yapılarak değerlendirmelerde bulunuldu." açıklaması ve Gül ile Şahin'i yanyana gösteren bir fotoğrafla basına duyurulmuştu.
 
İhlas Haber Ajansı'nın Adıyaman mahreçli olarak Pazar günü servise koyduğu bir haberde ise, Gül'ün  Malatya, Adıyaman ve Elazığ milletvekillerinikabul ettiği belirtildi ve 5'li fotoğrafa fotoğrafa yer verildi. Söz konusu haber şöyle:
 
"ADIYAMAN- AK Parti  Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Adıyaman'da bulunan sahabe Safvan Bin Muattal Türbesiyle ilgili bilgi verdi. 
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti'li 3 milletvekilini makamında kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde gerçekleşen görüşmeye, Adıyaman Milletvekili Dr. M. Murtaza Yetiş, Elazığ Milletvekili Şuay Alpay ve Malatya Milletvekili Mustafa Şahin katıldı.  Çankaya Köşkü'nde, sohbet havasında geçen görüşmede Cumhurbaşkanı ile vekiller gündemdeki konuları değerlendirdi. 
 
AKP Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, Cumhurbaşkanı Gül'e Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bulunan sahabe Safvan Bin Muattal Hazretleri hakkında bilgi verdi ve Türkiye Diyanet Vakfı'nca hazırlanan sahabe Safvan Bin Muattal katalogunu verdi.  Görüşmeden büyük bir memnuniyet duyduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adıyaman'ı bu yıl içerisinde ziyaret edeceğini söyledi."
 
Adıyaman mahreçli habere göre 4'lü görüşme yapıldığı belirtilirken, görüşmenin sonunda çekilen fotoğrafta Cumhurbaşkanı dahil 5 kişinin olması  dikkat çekti. Fotoğraftaki 5'inci şahsın AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay olduğu öğrenildi.
 
FOTOĞRAFLAR: Cumhurbaşkanı ile yapılan 5'li görüşmenin Adıyaman mahreçli haberdeki fotoğrafı, Diğer Fotoğraf ise Mustafa Şahin'in Cumhurbaşkanıyla ikili görüşme yaptığı haberiyle servis edilen fotoğraf.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız