SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"6-0 İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:43:03
A- A+ PAYLAŞ

AKP milletvekili adayları ve parti yöneticileri, merkez mahallelere seçim ziyaretlerinde bulundular.

Ziyaretlere ilişkin basın bülteni şöyle:

"AK Partililer, Ferhadiye, İstiklal, Saray, İzzetiye ve Cevherizade mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi. Hamidiye Mahallesi'nde gerçekleştirilen ortak toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Taha Özhan, 6. Sıra Milletvekili Adayı Bayram Taşkın, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mahalle toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, milletvekillerinin yerelde Malatya'yı, genelde Türkiye'de ve uluslararası arenada AK Parti ve Malatya'yı en güzel şekilde temsil ettiklerini söyledi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Battalgazi'ye bir devlet hastanesi yapacaklarının sözünü vererek, verdikleri her sözün arkasında durduklarını ifade etti.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da, AK Parti'nin 2002 yılından buyana yapmış olduğu çalışmaların kazanımlarını yeni bir anayasa ile perçinlemek istediklerini kaydetti. Genel seçimin Türkiye ve Malatya için önemine de değinen Kahtalı, "Yeni anayasa için bir oyun bile çok önemi var" dedi.

AK Parti Malatya 6. Sıra Milletvekili Adayı Bayram Taşkın ise, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin geride kalan seçimlerden daha büyük bir önem sahip olduğunu belirterek, "Hep birlikte sandıklara sarılacağız. 7 Haziran'ın Malatya'mıza ve Türkiye'mize hayırlar getirmesini yüce Allah'tan temenni ediyorum" diye konuştu. 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve 2. Sıra Milletvekili Adayı Taha Özhan'da, Türkiye'de 2002 yılından bu yana büyük bir dönüşümün yaşandığını ifade etti. 2002 yılında Recep Tayyip Erdoğan'ın bir devrim gerçekleştirdiğini dile getiren Özhan, "Tam da bundan dolayı darbe girişimleri, başka başkentlerden müdahaleler, oyunlar, tuzaklar en hırslı ve en hızlı şekilde kurulup, AK Parti'yi iktidardan indirebilmek için uğraşıldı, müdahaleler edildi. Ama dirençli bir lider vardı" diyerek, oynanan oyunların üstesinde gelindiğine dikkat çekti. 

"KILIÇDAROĞLU, CEM UZAN OLMAYA KARAR VERDİ"

Cumhuriyet Halk Partisi'ni açıkladıkları seçim beyannamesi üzerinden eleştiren Özhan, şunları söyledi: "CHP yeni bir seçim beyannamesi hazırladı. Bu bize 'iki anahtar vaatlerini' ve ardından yaşanan felaketleri hatırlatıyor. Bir benzeri aynen hayata geçiyor. Kılıçdaroğlu bir kaset skandalıyla genel başkan oldu. Önce biraz Baykal olmaya çalıştı, o çok kısa sürdü. Ardından biraz Ecevit olmaya çalıştı, o da pek tutmadı. Tayyip Erdoğan olmayı hayal bile edemedi. Ahmet Davutoğlu olmayı zaten düşünemiyordu. Sonunda döndü dolaştı Cem Uzan olmaya karar verdi. Sizin bunları ciddiye alacağınızı zaten düşünmüyorum. Ama sorarlarsa söylersiniz, meseleyi basit anlatmak için iki tane kelime 'Cem Uzan.' Cem Uzan seçimlerden baraj altı kalmış ve sahneden çekilmişti. CHP bu seçimde değilse de, önümüzdeki süreçte yeni Türkiye'ye adapte olamadığı sürece bir şekilde tarihinde, siyasetinde, bu milletin sırtından ve sahneden silinecektir. Buna inancımız tamdır."

"6-0 İSTİYORUZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AK Parti listesinin seçime çok güçlü girdiğini kaydetti.Malatya'da da güçlü bir listeyle Malatyalıların karşısına çıktıklarını dile getiren Çalık, sorunların tümüne vakıf olduklarını, çözüm önerileri içinde ellerinde çok güçlü bir destek olduğunu belirtti. Çalık, 12 yılda Malatya'ya 12 katrilyonluk yatırım yaptıklarını hatırlatarak, yaptıklarının bundan sonraki yapacaklarının teminatı olduğunu kaydetti. Her zaman milletin hizmetinde olduklarını ifade eden Çalık, "Biz, sizin hizmetinizdeyiz. Sonuna kadar emrinizde olmaya devam edeceğiz. Malatya için 6-0 istiyoruz. Büyük oyunu bozmak için bir oyun bile çok büyük önemi var" dedi. 

Toplantı sonrası AK Parti Mahalle Başkanlarına, yaptıkları çalışmalardan dolayı AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından teşekkür belgesi verildi.

YEŞİLTEPE ZİYARETİ

AK Parti milletvekili adayları, Yeşiltepe Seyran Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Yeşiltepe Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar olumsuz hava koşullarına rağmen AK Parti milletvekili adaylarını yalnız bırakmadı. 

POLAT, “YEŞİLTEPE BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI”

Oldukça kalabalık ve coşkulu karşılamanın ardından açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bu kalabalık mahalle toplantısını, muhalefet partileri görsün. Boztepe arka arkaya gerçekleştirdiğimiz seçimlerde bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. AK Parti demek Boztepe demektir. AK Parti milletin, sizlerin kurmuş olduğu bir partidir” dedi.  

YAŞAR, “ MİLLETVEKİLLİĞİ ZOR BİR İŞ ANCAK SİZE DEĞER”

AK Parti dördüncü sıra milletvekili adayı Nurettin Yaşar ise, “ Milletvekilliği külfetli ve zor bir iş, alma yeri değil, verme yeridir. Ancak bu vatan, bu topraklar, Boztepeliler  buna değer. Alevisi, Sünnisi, Kürdü, Türkü tüm zahmetlere değer. Milletvekilliği uzaktan nasıl görünüyor bilmiyorum ama, burası düzgün, şerefli, mert insan için zahmet yeri, düzgün yapılırsa Dünyada da, Ahirette de mükafat yeridir” diye konuştu. 

Darbe teşebbüsleri ve gezi olaylarına dikkat çeken Yaşar, “ Son yaşadığımız darbe teşebbüsleri gerek eski yapı, gerek paralel yapı, gerekse gezi olayları olmasaydı, Çözüm süreci daha önce bitmiş olsaydı, Türkiye’de barış ve huzur rüzgarı esmiş olsaydı, şuanda sahip olduğumuz imkanların beş katına sahip olmuştuk” dedi. 

TÜFENKÇİ,” SANDIĞA MUTLAKA SAHİP ÇIKACAĞIZ “

AK Parti Milletvekili adayı Bülent Tüfenkçi'de,  sağanak yağıştan dolayı konuşmasını kısa tutarak, “ Bu koşullarda bizi yalnız bırakmadığını için sizlere teşekkür ederim. Sandıklara sahip çıkın, Allah yolunuzu, yolumuzu açık etsin” dedi.  

ŞAHİN, “ FİTNE VE FESADA İZİN VERMEYİN”

“Rahmeti bol olan bir mahallemize geldik” diyerek söze başlayan AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, teşkilat üyelerine ve mahalle sakinlerine teşekkür ederek, sandığa sahip çıkılması, fitne ve  fesada pirim verilmemesi gerektiğinin altını çizdi. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız