SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"6-7 Kurumca Denetleniyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:32:43
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği'nin (MAKİED) olağan genel kurulunda mevcut başkan Hüseyin Peker güven tazeledi. 

MAKİED'in 1. Olağan Genel Kurulu Altın Kayısı Ramada Otel'de yapıldı. Mevcut başkan Hüseyin Peker, tek liste halinde girdiği seçimde yeniden başkanlığa seçildi.

Seçim sonrası gazetecilere açıklamada bulunan MAKİED Başkanı Hüseyin Peker, "Malatya'da kantinci esnafının, velilere hitap edebilecek bir organizasyona girişebilmesi, velilerin güvenini alabilmek için böyle düzenli bir çalışmaya girdik. İnşallah bununda semeresini kantinlerimizi modernleştirerek, daha sağlıklı bir ortama dönüştürerek, milli eğitim camiası ve diğer resmi kurumlarla el ele verip, belirli bir seviyeye getireceğiz" dedi.

Peker, tüm velilerin kantinci esnafına güvenmelerini istediklerini dile getirerek, "En az 6-7 kurum tarafından denetlenen bir camiayız. Gelecek nesillerin sağlıklı beslenmesi adına iyi günlere doğru adıma atacağız. Geleceğin devlet adamlarını ve bürokratlarını, elleri öpülesi öğretmenler yetiştirir, geleceğin sağlıklı nesillerini de kantinci camiası yetiştirir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız