SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"6 Araba Ver, 19 Araba Al"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:29:20
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü faal durumda olan ancak tamir edilmesi gereken 19 aracını yenileriyle takas edecek. Emniyetin 19 aracını alan kişi ya da kurumlar bunun yerine 6 yeni araç ile 100 adet oto lastiği verecek.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru da, “Malatya Emniyet Müdürlüğüne 19 Adet Hek durumu taşıt ile 593 adet hurda durumunda mal ve malzeme karşılığında 6 adet taşıt ve 100 adet oto lastiği alınacaktır” denildi.

Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şubesi tarafından yapılacak olan Mübadelede/ değiştirme ihalesinde Emniyetin faal olan ancak tamir edilmesi gereken 19 aracın birim fiyatları 7 bin 120 TL ile 14 bin 970 TL arasında değişiyor ve toplam muhammen bedel 252 bin 340 TL olarak belirlendi.

Toplam 19 adet Hek araç ile 593 adet hurda mal ve malzeme karşılığında 6 adet 2014 veya 2015 model araç ile 100 adet oto lastiği istenecek.

Bu arada, mübadele yapılacak taşıtlar, Malatya Emniyet Müdürlüğü Vakıflar Bölge Müdürlüğü arkasında bulunan depolarda görülebilecek.

Mübadele 9 Şubat 2015 tarihinde Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğü İhale Odasında saat 14.00’de başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız