SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Ayda 13 Milyon TL Kredi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:15:40
6 Ayda 13 Milyon TL Kredi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, esnaf ve sanatkarların kullanımı için sunulan kredi kaynağının ilk bölümünün bitiğini belirterek, ikinci kaynak paketin açıklanmasını beklediklerini bildirdi. 

ESKKK Başkanı Evren, yılın ilk 6 ayında toplamda Malatya’da 323 esnaf ve sanatkara 13 milyon 361 bin TL tutarında kredi kullandırdıklarını belirterek halen 37 esnaf ve sanatkarın kredi dosyasının tamamlandığını ve yılın ikinci kredi kaynağının açıklanmasını beklediklerini kaydetti.

Evren, 5 Ağustos’a kadar yeni dönem kredi kaynağının ve limitlerinin açıklanmasını beklediklerini kaydederek, “2014 yılı hedefimiz 30 milyon TL idi. Bu hedefe yaklaşıyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımızdan teknolojiyi takip etmelerini ve yeniliklere giderek kredilerini kullanmalarını istiyoruz” dedi.

Evren, Kredi Kefalet Kooperatifi’nin yeniden düzenlendiğini belirterek, kredi işlemleri için gelen esnaf ve sanatkarların daha rahat bir ortamda karşılanacağını belirtti. Teknik alt yapı ile hizmet servislerinin yeniden düzenlendiğini belirten Evren, “Esnaf ve sanatkarlarımıza rahat bir ortam sağladık. Hizmet için her türlü alt yapı yenilendi. Kredi işlemlerinde daha rahat ve huzurlu bir ortam sağlandı” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız