SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"6 Ayda Tamamladım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:16:25
A- A+ PAYLAŞ

Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdür Yardımcısı Faruk Korkmaz, Malatya Kitaplığı Projesi çalışmaları arasında ‘Malatya Mahalle Kültürü ve Komşuluk İlişkileri’ hakkında basımı yapılan kitabını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'a hediye etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, “Okul idarecimiz değerli öğretmenimiz Faruk Korkmaz, Malatya Valiliğimizin başlatmış olduğu ‘Malatya Kitaplığı Projesin’ de yazmış olduğu Mahalle Kültürü ve Komşuluk İlişkileri hakkındaki güzel eserini bizimle paylaştı. Kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca benimde her zaman özlem duyduğum eski mahalle kültürümüzü yeni nesillere aktarmak için yazılan bu kitabın hemşerilerimiz tarafından okunmasını tavsiye ediyorum” dedi.

Öğretmen Yazar Faruk Korkmaz ise, “Üniversite yıllarımdan bu yana çeşitli radyolarda şiir ve söyleşi içerikli programlar, haber spikerliği, reklam seslendirmesi yaptım. Resmi ve özel programlarda sunuculuk ve program organizasyonu çalışmalarım da halen devam etmektedir. Malatya Valiliğimizin uhdesinde yürütülen Malatya Kitaplığı Projesi ile Malatya’mızın tarihi, kültürel, edebi ve sosyal dokusunu bir külliyata dönüştürmek amacıyla önemli bir hizmet yürütülmektedir. Ben de bu projenin yayın kurulunda görev yapmaktayım. Proje kapsamında yazılması uygun bulunan başlıklardan bir tanesi de Malatya Mahalle Kültürü ve Komşuluk İlişkileri idi. Bu konuda ilimizi tanıtıcı bir çalışmanın da yapılmamış olması, bu başlığı ele alıp kaleme dökme düşüncemi perçinledi. Sayın Valimiz Vasip Şahin'in de tensipleriyle çalışmama başladım ve takriben altı aylık bir çalışma neticesinde Malatya Mahalle Kültürü ve Komşuluk İlişkileri adlı bu naçiz çalışmamı tamamladım ve Malatyalı hemşerilerimizin beğenisine sundum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız