SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Aydır Kayıp

A- A+ PAYLAŞ

19 yaşındaki genç kızdan yaklaşık 6 aydır haber alınamıyor. Ailesi, evden ayrılarak bir daha kendisinden haber alınamayan Yıldız Çoban’ı görevlerin veya yerini bilenlerin telefonla kendilerine haber vermelerini veya en yakın güvenlik birimlerine durumu iletmelerini istediler.

Hacı Çoban isimli şahıs, öz kızı 19 yaşındaki Yıldız Çoban’ın 2008 yılı Ağustos ayının son günlerinde Topsöğüt'teki evlerinden ayrılarak bir daha geri dönmediğini , durumu Jandarma ile polise bildirdiklerini, ancak yapılan tüm aramalara karşın kızı Yıldız Çoban’a ulaşamadıklarını belirtti.Baba Hacı Çoban, kızının kendilerinin bildiği veya anlattığı bir sorununun bulunmadığını da ifade etti.

Ailenin, kızlarının kayıp olması nedeniyle perişan halde olduğunu belirten Hacı Çoban, kızını gören veya yerini bilenlerin kendilerine ait (0 422) 399 23 09 nolu telefon ya da güvenlik makamlarına bilgi vermelerini istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız