SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"6 Bakanı Ziyaret Ettim"

0
Güncellendi - 2015-12-30 18:22:36
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Eski Malatya bölgesi muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, burada muhtarların mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini dinledi.

Eski Malatya bölgesi muhtarları, mahallelerinin sorun ve taleplerini iletmek üzere Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Eski Malatya bölgesi mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Ben belediye başkanı olarak özellikle muhtarlarımızın hangi problemlerle karşılaşacağını hesap ederek onun için önceden tedbir almak ve önceden o problemi çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tabi bu arada eksikliklerimizde olabilir. Yetişemediğimiz ve gözden kaçan şeylerde olabilir. Bunları da böyle toplantılarda sizler kendi mahallenizle ilgili sorunları bize ileteceksiniz. Bizde onların gereğini yerine getirmek noktasında kendi planlamalarımız ve imkânlarımız noktasında yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Neticede biz Battalgazi’de memnunuz. Eski Malatya’daki muhtarlarımızdan da memnunuz. Battalgazi’nin 102 mahalle muhtarından da memnunuz. Bizim buradaki amacımız insanımızın hizmetle ilgili isteklerini karşılamaktır. Onları mutlu etmektir. Kimse kendi şahısları için taleplerde bulunmuyor. Herkes kendi mahallelerindeki sorun ve sıkıntıları için bizimle temasa geçiyor. Temsil ettiği vatandaş adına ihtiyaç hasıl olduğunda kamu adına talepte bulunuyor. Bizimde gücümüzün yetmediği zamanlarda bizde yukarıdan destek istiyoruz. Geçen hafta Ankara’daydım. 6 sayın bakanı makamlarında ziyaret ettim. Onlara da bizim taleplerimiz oluyor. Onlarda kendi ellerinden geldiği kadar bizlere yardımcı olmak yoluna gidiyorlar. Bizler sorumluluk içinde çalışıyoruz” dedi.

100 yıllık belediyelerin sahip oldukları imkâna Battalgazi Belediyesi’nin de sahip olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Asfalt plent tesisimizi kurmuşuz. Ona hammadde üretecek konkasörümüzü kurmuşuz. Tüm bunları yapacak finişeri, frezesi, dozeri, kepçesi, greyderi, kamyonlardır, yani bütün ağır iş makinelerinin hepsini almışız. Bu arada 300 kilometrenin üzerinde asfalt yol, 300 bin metrekarenin üzerinde de kilit taş döşemişiz. Şu anda da kış aylarını yaşamamıza rağmen çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız