SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Balıkçı Zor Çekti

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:47:44
6 Balıkçı Zor Çekti
A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Barajı'nda yakalanan 154 kilogramlık Kurşun balığı görenleri hayrete düşürdü. Malatya'da bir balıkçıda sergilenen 2 metre boyundaki balığı görüntülemek isteyen vatandaşlar, yarışa girdi.

Karakaya Barajı'nda avlanan 6 balıkçı, 154 kilogram ağırlığında Kurşun balığını avladı. 2 metre boyundaki balığı yakalamak için uğraş veren balıkçılar, sonunda galip gelmeyi başardı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kurşun balığının kilosunun 25 TL'den satışa çıkacağı kaydedildi. 

Balıkçı Aziz Tunç, 154 kilogram ağırlığındaki Kurşun balığının Karakaya Barajı'nda balıkçılar tarafından yakalandığını ifade etti.

Bu büyüklükte bir balığın olmadığını kaydeden Tunç, "Kılçıksız ve lezzetli bir balık. Balığı sipariş üzerine satmaya başladık" dedi. 

Tunç, balığı yakalayan balıkçıların oldukça zorlandıklarını belirterek, balığın Balıkçı Pazarı'na pikapla getirildiğini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız