SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Bin Aileye 3.2 Milyon Yardım

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:07:34
6 Bin Aileye 3.2 Milyon Yardım
A- A+ PAYLAŞ

2014 yılının ilk üç ayında Malatya Belediyesi olarak, 30 Mart 2014 yerel seçimleri ile birlikte “Büyükşehir” statüsünün kazanılması dolayısıyla da Nisan ayından itibaren Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal yardımların verilmesine devam ediliyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, ilimizde yaşayan ekonomik durumu iyi olmayan aileler 3 dereceye ayrılarak; bu ailelere aylık, 3 aylık ve yıllık olmak üzere yardımlar yapılıyor. 

Büyükşehir Belediyesi, Ocak - Eylül döneminde 1. derece ihtiyaç sahibi 1.295 aileye ayda bir; 2. derece ihtiyaç sahibi 2.552 aileye 3 ayda bir; 3. derece ihtiyaç sahibi 1025 aileye de yılda bir kez olmak üzere gıda ve ekmek yardımı yaptı.

Ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara yapılan diğer ayni ve nakdi yardımlar kapsamında ise 566 aileye nakdi yardım; 387 asker ailesi yardımı; 4 aileye nikah yardımı ve 325 aileye ise yol yardımı sağlandı. 

9 ayda toplamda 6 bin 154 aileye ulaştırılan yardımların toplam değeri ise 3 milyon 274 bin TL olarak gerçekleşti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız