SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6. Horata Şenlikleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Konak Belde Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Horata Şenliklerinin 6'ncısı yapıldı.

Konak Beldesinde 6.sı düzenlenen Horata Şenlikleri Cumartesi günü sportif yarışmalarla başladı. Santranç ve tavla turnuvası ile atıcılık yarışmasının yapıldığı şenliğin ilk gününde vatandaşlar verilen konser ile hoş saatler geçirdi.

Konak Belediye Başkanı Kadir Mutlu şenliğin açılış konuşmasında, Konak'ın Malatya Belediyesine bağlanmasını bir talihsizlik olarak değerlendirerek, "Ancak, bunda da bir hayır vardır. Konak Belediyesi olarak her yıl Horata Şenliklerini düzenlemek için Konak Kasabası Geliştirme Kültür ve Dayanışma Derneği (KONAKDER) bizlere ekonomik olarak büyük destekler veriyor. Kasabadaki hareketliği arttırıp, birlik ve beraberliği sağladıkları için dernek yöneticileri ve üyelerine teşekkür ediyorum. Konak Kasabası onların sayesinde büyük hizmetlere mazhar oldu. Konak Beldesi Malatya Belediyesine bağlansa bile dernek yöneticileri şenliklerin devam ettirileceğini bizlere iletti. Ben inanıyorum ki, bundan sonrada şenlikler insanlarımızın rengarenk bir uyum içerisinde güzel şeylere vesile olacaktır" dedi.

Açılış konuşmasının ardından mahalli sanatçılar bir konser verdi. Etkinliğin ilerleyen saatlerinde tiyatro gösterisi yapıldı. Pazar günü de çeşitli yarışmalar ve müzik eğlence şöleni gerçekleştirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız