SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 İşadamı ve Esnaf Daha FETÖ'den Tutuklandı

0
Güncellendi - 2016-10-20 16:56:56
6 İşadamı ve Esnaf Daha FETÖ'den Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 işadamı ve esnaf daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY Terör Örgütüne üyeliği, mensubiyeti, iltisaki veya irtibatı olanlara yönelik soruşturmaları kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele  (KOM)  Şubesi ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda 6 işadamı yakalanarak gözaltına alınmıştı.

KOM Şubesindeki sorgularının ardından Adliyeye çıkartılan 6 şüpheli Savcılık ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliği, 6 işadamı hakkında da tutuklama kararı verdi.

Tutuklanan 6 şüpheli polisin geniş güvenlik önlemleri altında cezaevine götürülerek teslim edildi.

Burhan KARADUMAN- Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

fetötutuklama

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Abdullah (7 yıl önce)
    FETÖ'CÜLERİN ADI SOYADI NEDEN YAZILMAZ Kİ. DAHA ÖNCELERİ BİR ASKER TUTUKLANSA RUTBELERİ İLE BİRLİKTE NEREDEYSE ÇOCUKLARININ ADI BİLE YAZILIYORDU. AD VE SOYADLAR NİYE SAKLANIR Kİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Topla topla bitmiyor, yakalandıkça, konuştukça başkalarını suçladıkça, yenileri ortaya çıkıyor, bunlar da başkalarını suçluyor, bir başka yeniler peydahlanıyor. E tipinde yer kalmadı bunları koyacak. din düşmanları ise bayram ediyor, sanki içeri girenler dincilermiş gibi... VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla