SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 İşadamı ve Esnafa FETÖ Tutuklaması

0
Güncellendi - 2016-10-06 01:13:35
6 İşadamı ve Esnafa FETÖ Tutuklaması
A- A+ PAYLAŞ

  • FETÖ/PDY suçlamasıyla gözaltına alınan 13 işadamı ve esnaftan 6'sı tutuklanırken, 7'si adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 13 işadamı ve esnaftan 6'sı tutuklandı, 7'si adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

8’İNE TUTUKLAMA İSTEMİ..

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY’nin finans ayağına yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 işadamı Pazartesi sabahı Adliye’ye sevkedildiler.

Sorguları geç saatlere kadar devam eden şüphelilerden Kerem G., Cafer G., Mehmet A., Hüseyin Ç. ve Hüseyin K. savcılıkça adli kontrol kararıyla salıverilmeleri, Mehmet P., Sinan B., Nurettin P., Seyfettin T., Abdulvahap G., İsmet T., Ahmet G. ve Sabahattin K. tutuklanmaları istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne gönderildiler.

Mahkeme, Pazartesi akşam saat 20.30 sıralarındaki kararıyla, adli kontrol kararı istenen Kerem G., Cafer G., Mehmet A., Hüseyin Ç. ve Hüseyin K.'yi serbest bıraktı.

6 İŞADAMI TUTUKLANDI

Malatya 2. Sulh Ceza Hakimliği, Pazartesi'ni Salı'ya bağlayan gece yarısından sonra 00.20 sularında açıkladığı kararında ise Sinan B., Nurettin P., Seyfettin T., Abdulvahap G., İsmet T. ve Ahmet G. hakkında “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma”, “Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanuna Muhalefet” suçlarından tutuklama kararı verirken, aynı suçtan Sabahattin K. ve Mehmet P.'yi ise yurt dışı yasağı koyarak adli kontrolle serbest bıraktı.

Tutuklananlar polis araçları ile saat 01.00 sularında cezaevine gönderildiler.

1 BİNBAŞIYA TUTUKLAMA, 3 KADIN SERBEST..

Öte yandan Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri tarafından, FETÖ/ PDY'ye yönelik 2 ayrı operasyonda gözaltına alınan 4 kişi de Pazartesi günü adliyeye sevkedilmişlerdi.

Bu kişilerden bir binbaşı tutuklanırken, FETÖ/PDY’nin kadın yapılanmasında görev aldıkları öne sürülen Kadriye K., Sevim C. ve Merzuka A. ise 2.Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol koşuluyla serbest bırakılmışlardı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

 

fetö1

fetö2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yusuf (7 yıl önce)
    F. Gülen hipnotize ettiği takipçilerine, hain cemaatine umut pompalamaya devam ediyor. Başbakan Yıldırım, “intikam değil, adalet peşindeyiz” diyor.tüm fetöcü hainler bilsin ki 241 şehidimizi asla unutmayacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (7 yıl önce)
    Bu memleketi seviyorum. Allah a çok şükür koca Malatya da bir tane siyasetçi veya siyasetçi akrabası bu FETÖ ye bulaşmamış. Türkiye de en temiz siyasetçiler MALATYA da.
    0
    0
    Yanıtla