SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6. Katta İntihar Girişimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:44:58
6. Katta İntihar Girişimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da borçlarından dolayı bunalan bir kişi, 6 katlı binanın çatısına çıkarak kendisini aşağıya atmak istedi. Şahıs, polisin iknası sonucunda eyleminden vazgeçti. 

Olay, Kışla Caddesi üzerinde meydana geldi. Borçlarından dolayı psikolojik bunalıma giren K.P. adlı şahıs, 6 katlı apartmanın çatı katına çıkarak atlamak istedi. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine; polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gelerek güvenlik önlemi aldı.

İtfaiye ekipleri şahısın atlama ihtimali üzerine kaldırıma şişme minder yerleştirirken, polis ekipleri şahısla telefonla konuşarak ikna etmeye çalıştı. Eline ekmek bıçağı da alan şahıs, zaman zaman kendisini aşağıya sarkıtarak korku dolu anlar yaşatırken, çok sayıda vatandaş olup biteni uzun süre izledi.

Asayiş Şubesi Müdürü Şahin Çalık ve cinayet büro amirinin iknası sonucundan intihar etmekten vazgeçerek aşağıya inen K.P., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere devlet hastanesine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız