SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Kayıp Aranıyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki gün içerisinde, 6 evden kaçma ve kaçırılma olayı meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre ilk olay, Battalgazi ilçesi Yarımcahan Yolu 1.ara Sokak'taki evde meydana geldi. A.D. (46) isimli şahıs, polise başvurup, kızı Y.D.'yi (17), A.K. (23) isimli şahsın kaçırdığını iddia etti.

Zafer Mahallesi 4.Sokak'ta oturan C.Ş. (52) isimli şahıs polise başvurup, yeğeni olan M.M.Ş. (16) isimli gencin evden ayrılıp geri dönmediğini bildirdi.

Şehit Fevzi Mahallesi Değirmen Sokak'ta oturan H.Y. (31) abisi M.Y.'nin (35) uzun zamandır işyeri ve evine uğramadığını, hayatından endişe ettiğini belirtti.

Diğer yandan, polise başvuran C.S. (26), eşi A.S.'nin(18) kaçırıldığını polise bildirdi. Polise başvuran C.S., eşi ile 5 aydır evli olduklarını ve hamile olan eşiyle bir problemi bulunmadığını, ancak eşinin ailesi H.İ. ve M.İ. isimli şahısların aralarında geçimsizlik olduğunu, bu şahısların bu şekilde evliliklerini sürdüremeyeceklerini bildirip, eşini Kayseri'ye götürdüklerini, eşinin baskı altında olduğunu ve hamileliğinden dolayı psikolojisinin bozuk olduğunu, eşinin hayatından endişe ettiğini
bildirdi.

Fırat Mahallesi 26.Sokak'ta da, polise başvuran A.K. (35) isimli kadın, yeğeni B.Ö. (16) isimli kızın yanında kaldığını, evden ayrılıp bir daha dönmediğini, H.A. isimli şahısla görüştüğünü bildiğini ifade edip, yeğeninin bulunmasını istedi.

Doğanşehir ilçesi Kelhalil köyü Doğanlar mezrasında ikamet eden T.K. isimli şahıs Jandarma'ya başvurup, kızı Z.K.'nın (18) evden ayrılıp bir daha dönmediğini bildirdi.

Güvenlik güçleri, yapılan müracaatlarla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız