SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Kimlikli Kadın!

A- A+ PAYLAŞ

Hırsızlık suçundan gözaltına alınan 28 yaşındaki kadının parmak iziyle yapılan incelemede, daha önce 5 ayrı kimlikle hakkında işlem yapıldığı belirlendi.

Geçtiğimiz hafta Kavaklıbağ Mahallesi Halep Caddesi’nde 45 yaşındaki M.E. adlı bayana ait işyerinde alışveriş yaptıkları, daha sonra aldıkları ürünü geri verdikleri ve “tırnakçılık” denilen yöntemle para çaldıkları gerekçesiyle 28 yaşındaki S.M. adlı kadın ile yaşları 18’den küçük olan Z.M. ve S.M. adlı kızlar yakalandılar. “Cono” aşireti mensubu oldukları öne sürülen şüphelilerden 28 yaşındaki S.M.’nin parmak izinin alınmasından sonra işlem sürdürülürken yapılan kayıt araştırmasında bu kişinin daha önce de karışmış olduğu olaylarda K.M., G.M., Z.D., N.Z. ve S.G. isimlerini güvenlik görevlilerine verdiği, bu isimlerle hakkında işlem yapıldığının saptandığı bildirildi.

Malatya’ya il dışından geldikleri belirlenen ve S.M. adına kimlik çıkan kadın hakkında “Başkasına Ait Kimlik veya Kimlik Bilgilerinin Kullanılması” suçlamasıyla da işlem yapıldığı bildirilirken, verdiği son kimliğin gerçek kimliği olup olmadığı da merak konusu oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız