SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Kırsal Mahalleye Kanalizasyon Hattı

0
Güncellendi - 2018-04-18 02:35:00
6 Kırsal Mahalleye Kanalizasyon Hattı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü muhtelif mahalleler kanalizasyon hattı çalışmaları kapsamında; 6 kırsal mahallede (köyde) 3.800 metrelik kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir, “Büyükşehir süreciyle beraber şehrimiz ve insanımız için çalışıyoruz. Malatya’mızın altyapı geleceği için projeler hazırlayıp hayata geçiriyoruz. Muhtelif mahalleler kanalizasyon hattı yatırımlarımız kapsamında; Hanardı, Karahan, İstasyon, Sütlüce, Başpınar, Alişar Mahallesi’nde 3.800 metrelik kanalizasyon hattı çalışmalarımızı tamamladık. Bu 6 mahallede toplam 87 adet parsel bacası çalışması gerçekleştirdik. Muhtelif mahalleler kanalizasyon hattı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İçmesuyu kadar kanalizasyon altyapısında önemlidir. Kullanım sonucu oluşan kirli suların doğru bir şekilde yönetilmesi gerekiyor. Şehrimizin kanalizasyon ağını yenileyerek oluşabilecek sorunları ortadan kaldırıyoruz. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız