SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'6 Konak Bu Yıl Tamamlanacak'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:01:54
'6 Konak Bu Yıl Tamamlanacak'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere destek sağlamak için hayata geçirilen Yeşil Konak Projesi kapsamındaki altı adet gençlik merkezinin bu yılın sonuna doğru tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor. 

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Meltem Kavuk ve Mehmet Çınar ile birlikte Bostanbaşı’nda yapımı devam eden Yeşil Konak Gençlik Merkezi İnşaatında incelemelerde bulundu.

Yeşil Konak Projesinde hayata geçirilecek olan hizmet binalarından her yaşta vatandaşın yararlanabileceğini ifade eden Başkan Polat, “Yeşilyurt İlçemizi her yönüyle büyütmek ve geliştirmek için kaliteli hizmet bakış açısıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Bostanbaşı bölgemizde Yeşil Konak (Gençlik Merkezi) ve Muhtar Evi hizmet binalarımızda yapılan çalışmaları yerinde inceledik, yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bostanbaşı, Rabia Parkı, Fahri Kayahan Bulvarı girişi ile yine bu bölgemizin üst tarafındaki 35 m2’lik yol üzerindeki park içine yerleştireceğimiz hizmet binalarındaki inşaat çalışmaları devam ederken, Yeşiltepe’de geniş bir kitlenin buluştuğu Seyran mahallemize hizmet verecek olan binanın temel atma çalışması var. Bir diğer bölgemiz nüfus artışının hızlı bir şekilde yaşandığı Yavuz Selim Mahallesi TOKİ’de, bu hizmet binalarından bir tanesini de buraya yapacağız. Şu anda yer tespiti yapıldı, projelendirme çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Bostanbaşı Mahallesinde inşaatı devam eden gençlik merkezinin yan tarafına bir adet muhtar evi de yaptırdıklarını belirten Polat, “Binamız en geç iki ay içerisinde bize teslim edilecek. Kanal Projesi başta olmak üzere Gençlik Merkezi ve Muhtar Eviyle Bostanbaşı bölgemiz çok kısa süre içerisinde modern bir görüntüye kavuşacaktır” dedi.

Yeşil Konaklardan her yaşta vatandaşın üst seviyede yararlanacağını ifade eden Polat, “Kültürel ve sportif faaliyetler başta olmak üzere çeşitli aktivitelerin gerçekleştirileceği Yeşil Konak (Gençlik Merkezi) projesindeki altı adet hizmet binamızı bu yılın sonuna kadar hizmete açmayı planlıyoruz. Emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız