SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Maçtan 5'ini Kazandılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyespor Masa Tenisi takımının yeraldığı 2. ligde yaptığı 6 maçtan 5'ini kazandığı ve lige iyi bir başlangıç yaptığı belirtildi.

Masa Tenisi takımı ile ilgili olarak Belediye Basın Bürosu bülteninde şu bilgiler yeraldı:

"Malatya Belediyespor’un 3. Ligde Mücadele eden Futbol Takımı ve 1. Ligde mücadele eden Voleybol takımlarından sonra 2. Ligde mücadele eden Masa Tenisi Takımı da aldığı başarılı sonuçlarla lige iyi bir başlangıç yaptı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada 2. Ligde Mücadele eden Malatya Belediyespor Masa Tenisi Takımının, 21-22 Eylül Tarihleri arasında Aksaray’da yapılan Türkiye 2. Lig B Grubu 1. Devre maçlarında 5 galibiyet alarak lige iyi bir başlangıç yaptığı bildirildi.

Yapılan açıklamada Belediyespor Masa Tenisi Takımının Aksaray’da 6 maç yaptığı ve bu maçlardan;

Ankara Büyükşehir Belediyesi Takımını 3-2,
Başkent Gençlik Spor İl Müdürlüğü Takımını 3-0,
İstanbul DSİ Takımını 3-1,
Alarko Takımını 3-1,
Ankara Beden Terbiyesi Takımını 3-1 yenerken,

Karabük Teknik Eğitim Fakültesi Takımına şansız bir şekilde 3-2 yenildiği belirtildi.

Öte yandan Belediyespor Kulüp Başkanı Fahrettin Eserdi yaptığı açıklamada, Malatya Belediyespor olarak profesyonel liglerde mücadele eden Voleybol, Futbol ve Masa Tenisi takımlarının aldıkları başarılı sonuçlardan büyük mutluluk duyduklarını, bu başarılarının devam edeceğini söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız