SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Madalya ile Döndüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:10:52
6 Madalya ile Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü halter sporcuları, Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü.

Konya Seydişehir Belediyesi tarafından 28 ile 30 Haziran tarihlerinde Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’na katılan Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü halter sporcuları, şampiyonadan 6 madalya ile döndü.

Şampiyonada, Senem Bozpapan 2 altın, Abdulvahap Arpacı 1 gümüş ve 1 bronz, İsmail Aldemir ise 2 bronz madalya kazandı.

Şampiyona dönüşünde gazetecilere açıklamada bulunan Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Onursal Başkanı Şerif Büyükdaş, Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Şampiyonada kulüp sporcularının büyük bir başarı elde ettiğini kaydeden Büyükdaş, “Kulüp olarak her yıl hedeflerimizi büyütüyoruz. Bu anlamda Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndüğümüz için çok mutluyuz” dedi.

Büyükdaş, şampiyonaya katılmalarında kendilerine destek veren Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a da teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız