SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Milyar Dolarlık Proje..

A- A+ PAYLAŞ
 
Maliyeti 6 Milyar doların üzerinde olan ve öğretmenlerin bilgisayarı bilmesi için hayata geçirilen Fatih Projesi'nin Malatya'daki kursu başlatıldı. 
 
Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut'un açılış konuşmasını yaptığı kurs, Hacı Ahmet Akıncı Lisesi Salonu'nda düzenleniyor. 75 öğretmenin katıldığı kurs açılışında konuşan Bulut, "Kursdaki amacımız, öğretmenin en az vasat düzeyde bilgisayarı bilmesi lazım. Fatih Projesi önemlidir. Maliyeti 6 milyar doların üzerinde olan önemli bir projedir. İkinci yarı yılda liselerde, daha sonra ilköğretimde kademe kadame hayata geçirilecek. 3 yıl içeresinde tüm okullarda uygulanacaktır" dedi. 
 
Projenin İl Koordinatörü Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Boyraz ise konuşmasında,"Bilgisayar ve internet kursunun amacı, önce de gündeme gelen Fatih Projesi'nin alt yapısını oluşturmakdır. Önümüzdeki mart ayında ilimizde de muhtemelen başlamış olacaktır" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız