SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Okul Yoluna Asfalt

0
Güncellendi - 2016-09-27 18:13:19
6 Okul Yoluna Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Battalgazi Ziraat Meslek Lisesi kampüsü içerisinde yer alan okul yolları sıcak asfalt yapıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmanın yapıldığı alanda incelemede bulunarak, öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitimlerini sürdürmeleri için okul yollarını asfaltladıklarını söyledi.

Battalgazi Ziraat Meslek Lisesi kampüsü içerisinde yer alan 6 adet okulun yolları, Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sıcak asfalt yapıldı. Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut ve okul idarecileri ile bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaları yerinde inceledi. Burada konuşan Başkan Gürkan, eğitim-öğretime büyük önem verdiklerini belirterek, “Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı diğer okulları taşıyarak kampüs alanı oluşturdu ve şu an 6 tane mevcut okulun eğitim öğretime devam ettiğini görüyoruz. Sanıyorum bir iki okulunda yine buraya taşınması söz konusu. Tabi bu müesseselere bizim Belediye olarak girmemiz söz konusu değil. Yani bir Tekel Fabrikası yada bir Şeker Fabrikası’na nasıl ki kendi iç dizayn içerisinde bunlar yapılıyorsa, bu site türü yerler olsun, Şire Pazarı gibi yerler veya kampus alanlarına normalde bizim girmememiz gerekiyor. Ama netice itibariyle Milli Eğitim bizim, çocuklar bizim çocuklarımız, okullar bizim okullarımız. Okuldaki eğitim öğretim gören çocuklarımızın daha sağlıklı bir ortam içinde eğitimini sürdürmeleri, ulaşımlarını daha sağlıklı yapabilmeleri ve daha sağlıklı bir şekilde okullara ulaşmalarını sağlamaları noktasında Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları siz de müşahede ediyorsunuz. Şu anda bu okulların kampüs alanları içinde sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmaların okuldaki öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Gürkan, daha sonra öğrencilerle bir araya gelerek, burada öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bülten

okul

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız