SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6. Okulunu Yaptıracak

A- A+ PAYLAŞ
Türkiye'de ilk kez kendi adına 5 okulu yaparak devlete bağışlayan hayırsever işadamı Abdurrahman Serttaş, 6. okul için protokol imzalarken, 7. okulu yaptırmak için hazırlık yaptığını söyledi. 
 
Mersin'de ticari faaliyetini sürdüren Malatyalı işadamı Abdurrahman Sertteş, daha önce Yazıhan ilçesinde, bağlı köy ve beldelerde yaptırdığı 5 okula ek olarak, yine Yazıhan ilçesine bağlı Kömüşhan Köyünde 8 derslikli ilköğretim okulu yaptırmak için Vali Ulvi Saran ile birlikte protokol imzaladı. Valilik makamında gerçekleşen protokol imza töreninde konuşan İşadamı Abdurrahman Serttaş, Yazıhan bölgesindeki çocukların daha çok okuması için böyle bir girişimde bulunduğunu belirterek, "Ben asla okul masraflarının vergiden düşmesi için değil, bunu Allah rızası için yaptırıyorum. Yazıhan'daki kız çocuklarımızın okumasını istiyorum. Yeni nesil daha iyi yetişsin diye Yazıhan bölgesine okul yaptırdım" dedi. 
 
Vali Ulvi Saran, "Tüm işadamlarımıza örnek teşkil edecek bir hizmetin içinde. Yaptırdığı okulun sayısını 6'ya çıkartıyor. Başarılı bir işadamı. Eğitime verdiği katkılar, şuanda sahip olduğu seviyenin çok çok önünde. Bu ölçekte başka bir örnek yoktur sanıyorum. Her işadamımız okul yaptırıyor ama bu kadar sayıda yaptırmıyor. Yeni bir okul yaptırarak çok hayırlı bir adım daha atıyor" diye konuştu. 
 
Serttaş, 7. okulu da Yeşiltepe bölgesine yaptırmak için hazırlık içinde olduğunu ve okulun yaptırılacağı arsayla ilgili sorunun çözülmesini beklediklerini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız