SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Otomobil Sahibini Buldu

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Esenlik Şirketi'nin market müşterilerinin katıldığı hediye çekilişi yapıldı. 6 adet otomobil de sahibini buldu.

Çekilişle ilgili olarak şirket basın birimince yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 25 Ekim Pazar günü Belediye Konferans Salonunda Noter tarafından yapılan çekiliş ile talihlilerini belirledi.

Birçok alanda olduğu gibi gıda sektörününde başta gelen isimlerinden olan Esenlik Şirketi, Süpermarketler ve Sosyal Tesislerinde alışveriş yapan müşterilerine yönelik M.P.İ Genel Müdürlüğünün izni doğrultusunda 13 Haziran 2008 ile 19 Ekim 2008 tarihleri arasında düzenlenen Eşya Piyangosunun talihlileri, Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı GÜNAYDIN, Ticaret Odası Başkanı Hasan ERKOÇ, Esenlik Şirketi Genel Müdür Yardımcıları Mehmet PERÇİN, Mehmet ORHAN ile çok sayıda davetli ve vatandaşında katıldığı programda Malatya Belediyesi Konferans salonunda noter huzurunda belirlendi.

Çekiliş öncesi yaptığı konuşmada, Esenlik Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet ORHAN; “Saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler Esenlik Şirketi olarak bugün sizlerle birlikte, başta 6 adet otomobil olmak üzere toplam 518 hediye talihlilerinin belirleneceği çekilişimizde birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şirketimiz 14 mayıs 1990 yılında faaliyetlerine başlamış bugünlere kadar başarıyla gelmiş bu 18 yıllık süreç içerisinde birçok kampanya düzenlemiş sizden aldığını tekrar sizlere kazandırmıştır. Son 5 yıl içerisinde yapmış olduğumuz eşya kampanyalarında toplam 25 adet otomobil ve binlerce hediye siz değerli Malatyalılarla paylaşılmıştır. Esenlik Şirketi bu 18 yıllık faaliyet sürecinde siz Malatyalıların ve Malatya Belediyesinin göz bebeği olmuş, şehrin Sosyal, Kültürel, Sportif tüm etkinliklerinin içerisinde yer almıştır. Son 5 yıllık görev sürecinde şehrin ortak sevgisi Malatyaspora yaklaşık 8.5 trilyon para desteği sağlanmış bununla birlikte manevi destekte verilmiştir. Bu yıl düzenlediğimiz kampanyamız 13 haziran 2008 ile 19 ekim 2008 tarihleri arasında Marketlerimiz ve Sosyal tesislerimizde 150 Ytl ve üzeri alışveriş yapan müşterilerimizin almış olduğu Eşya Piyangosu Kampanya bileti ile toplam katılımcı sayımız, 83 bin 200 kişi, dağıtılacak olan toplam hediye tutarımız ise 151 bin Yeni Türk Lirasıdır. Bugünkü yapılacak çekilişte yine 518 eve mutluluk ve sevinç dağıtacak olan Şirketimiz başta olmak üzere tüm çalışan arkadaşlarıma kampanyada emeği olan tüm personele teşekkür eder. Değerli Malatyalılar ve müşterilerimize Esenlik Şirketine duyduğunuz güven gösterdiğiniz sevgiye teşekkür eder, hepinize hoş geldiniz der saygılar sunarım.”dedi.

Bu yıl 18.Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Eşya Kampanyası ile yine müşterilerine kazandırdı. Yapılan çekiliş sonucunda başta 6 adet Hyundaı Getz marka otomobil olmak üzere toplam 518 hediye dağıtıldı.

Otomobil talihlileri aşağıda belirtildiği gibidir:

2008 Model Hyundaı Getz Açık Mavi : Nurettin TURMUŞ
2008 Model Hyundaı Getz Platin Gri : Melek SALMAN
2008 Model Hyundaı Getz Beyaz : Şükran AKGÜN
2008 Model Hyundaı Getz Narçiçeği Kırmızı : Benhur PARMAKSIZ
2008 Model Hyundaı Getz Füme : Hasan ÖZDEMİR
2008 Model Hyundaı Getz Bej : Oya UÇKUN"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız