SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"6 Puan Değerinde Bir Maç"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:33:01
A- A+ PAYLAŞ
 
Hafta sonu oynanacak Çorluspor maçı için değerlendirmeler yapan Yeni Malatya Spor Basın Sözcüsü Halil Karaman, karşılaşmadan galip ayrılarak çıkış yapmak istediklerini belirtti. 
 
"6 PUAN DEĞERİ TAŞIYOR"
 
Çorum maçının takım için çok önemli olduğunu dile getiren Karaman, "Çorumspor karşılaşması bizim için 6 puan değeri taşıyor. Gerçekten bir dönüm noktası olabilecek çok önemli bir müsabaka oynayacağız. Özellikle bu karşılaşmaya bütün taraftarlarımızın gelmelerini istiyoruz. Ümit ediyoruz ki, Çorumspor maçıyla birlikte, artık kendi gücümüze eş değer takımlarla maç yapmaya başlayacağız. Bu nedenle de Çorumspor maçıyla bir çıkış yakalayarak, hak ettiğimiz yere geleceğiz. Çorumspor maçı öncesi bir takım sıkıntılarımız var. Ömer'in hafif sakatlığı söz konusu ve tedavisi devam ediyor. Aşkın'ın sakatlığı devam ediyor ve Çorumspor maçında oynaması zor görünüyor. Yine Şanlıurfaspor maçında sakatlanan Can'ın durumu henüz netlik kazanmadı. Seçkin'in sakatlığı düzeldi ancak antrenman eksiği bulunuyor. Hocamızın vereceği karar  doğrultusunda oynama durumu belli olacak. Enis cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Yasin'in de hafif sakatlığı var ve durumu maç saatinde belli olacak. Emrah'ın kondisyon eksiği var. Bu şekliyle takım kurgusunda biraz sıkıntı var. 9 oyuncumuzun yeni gelmesi, uyum problemi ve sakatlılarla birlikte, bunları mazeret olarak kabul etmeden Çorumspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Çorumspor maçını kazanarak, bir çıkış yakalamak istiyoruz" dedi. 
 
"FUTBOLCULARLA DEĞERLENDİRME YAPACAK"
 
"Salı ve perşembe günleri basın mensuplarıyla bir araya geliyorduk." diyen Karaman, "Yönetim olarak aldığımız kararla, Salı günleri teknik direktörümüz Gürses Kılıç ve uygun göreceği futbolcular, maç değerlendirmesi yapacak. Perşembe günü de yönetim kurulu adına basın sözcüleri açıklamada bulunacak" ifadelerini kullandı. 
 
"MAZERETLERE SIĞINMAYA GEREK YOK"
 
Takımın içinde bulunduğu durum ile ilgili görüşlerini aktaran Karaman, bazı mazeret ve gerekçelere sığınmanın bir anlam ifade etmediğini belirterek, "Özellikle ikinci yarıda neredeyse takımın tamamının değiştiği bir kadro oluştu. Bu kadroda yer alan futbolcuların birbirlerini tanımaları ve uyum sağlamaları tabi ki zaman alacak. Elbette ki bu sorunumuz var. Birde özellikle bizim grupta şampiyonluğa oynayan takımlarla maçlarımız oldu. Bu da bizim için bir dezavantaj oldu. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim, küme düşme endişesi taşımıyoruz. İnşallah böyle bir korkulu rüya görmeyeceğiz. Bundan sonra bize eşdeğer takımlarla maç yapacağımız için bu karşılaşmaları birer birer alıp, ligin üst sıralarında tamamlamayı ümit ediyoruz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız