SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"6 Puan Değerindeydi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:09:14
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından Malatya İl Özel İdarespor’da, Kilis Belediyespor karşılaşmasında kazanılan 3 puanın sevinci yaşanıyor. 

Ligde uzun süre sonra galibiyet hasretini dindiren Malatya İl Özel İdarespor’da Antrenör İsmet Güner, kendileri adına önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Güner, ligin güçlü ekibi Kilis Belediyespor karşısında takım olarak iyi mücadele ettiklerini kaydederek, “Kilis Belediyespor karşılaşması bizim için 6 puan değerindeydi. Bu anlamda galibiyet bizim adımıza çok güzel oldu. Futbolcularımı vermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Eksik oyuncuların varlığına rağmen takımdaki her oyuncunun üst düzey bir mücadele verdiğini ifade eden Güner, “Ligde çok daha güzel işler yapacağız. Eksiklerimiz ve sakat futbolcularımız var. Sıkıntılarımız oluyor ama oynayan her arkadaşımız sahada elinden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koyuyor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız