SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''6 Puanlık Maç Kazandık..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Samsun'da 6 puanlık bir maç kazandıklarını söylerken, Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, Malatyaspor'un iki kez kalelerine geldiğini ve ikisinde de gol bulduğunu öne sürdü.

 

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan 6 puan değerinde bir maçı kazanmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti. Doğan, "Bunun için çok mutluyuz. Buraya gelirken 3-4 eksikle geldik. Buna rağmen arzuladığımız bir neticeyi aldık." şeklinde konuştu.

 

''Oyunun başından sonuna kadar hâkimi bizdik'' diyen Doğan, aldıkları 3 puanın, ligin ikinci devresine daha moralle çıkmalarını sağlayacağını belirtti.

 

Oyunun son dakikalarında oyuncuların disiplinsiz davrandığını ifade eden Doğan, ''Oyunun son 10 dakikasında oyuncular işin fantezisine kaçtılar. Oyunun sonunda maç berabere de bitebilirdi. Oyuncuların disiplinden kopması beni çok sinirlendirdi. Demek ki bu durumu ele almamız gerekecek'' diye konuştu.

 

Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, kazanmayı da kaybetmeyi de hak etmediklerini belirterek, Malatyaspor'un kalelerine 2 kez geldiğini ve ikisinde de gol attığını söyledi. Arıca, "İlk golü yememizden sonra oyuncular maçı kurtarmaya çalıştı. Bundan dolayı oyun disiplininden koptu. Şanssız bir mağlubiyet aldık. Büyük bir avantajı kaybettik" dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız