SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Taraftara Ceza

A- A+ PAYLAŞ

İl Spor Güvenlik Kurulu Mayıs ayı olağan toplantısını Vali Yardımcısı Erdinç Filiz başkanlığında yaptı.

Toplantıda ilk olarak 10 Mayıs'ta Malatya'da oynanacak olan Malatyaspor-Giresunspor ile 17 Mayıs'ta oynanacak olan Malatya Belediyespor-Şanlıurfa Belediyespor karşılaşmaları ele alındı. Malatyaspor-Giresunspor arasındaki karşılaşmanın Malatyaspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacağından rutin önlemler alınması kararlaştırıldı.

Malatya Belediyespor- Şanlıurfa Belediyespor karşılaşması ise her iki takımında 3. Lige düşmesinin kesinleşmesi nedeniyle sadece rutin önlemler alınması kararlaştırıldı.

Mayıs ayı içerisinde oynanacak olan amatör müsabakalarda alınacak önlemlerde görüşüldü.

Öte yandan kurulda alınan karar gereğince Malatyaspor ile Kayseri Erciyesspor maçında polise taş atan 3 taraftar ile tribünlerde olay çıkarıp, koltukları kırdığı tespit edilen 3 taraftar olmak üzere 6 taraftara belirli sürelerde karşılaşmalardan men ve para cezası verilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantıda ayrıca spor karşılaşmaları ve müsabakalarında saha içinde güvenlik önlemlerinin 5 Mayıs 2009 tarihinden itibaren özel güvenlik birimlerince sağlanacak olması bakımından Malatyaspor ile Malatya Belediyespor kulübü yetkililerine yazı gönderilerek yasanın hatırlatılmasına ve gereğinin yapılması kararlaştırıldı.

Saha içinde özel güvenlik birimleri görev yaparken, saha dışında da polis gerekli önlemlerini almayı sürdürecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız