SON DAKİKA
SON DEPREMLER

60 Bin Kapak Teslim Edildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:18:44
60 Bin Kapak Teslim Edildi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kent Konseyi Engelliler Merkezi işbirliği ile yürütülen "Bir Kapak Bin Özgürlük" projesine cami cemaati de destek verdi. Ahmediye Camii cemaati tarafından toplanan yaklaşık 60 bin mavi kapak, Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz'a teslim edildi.

Ahmediye Camii'nde yapılan konuyla ilgili programa; İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, HİDAKUT Başkanı Mustafa Ertan, Ahmediye Camii imamı ve cami cemaati katıldı.

Seyit Soner Yılmaz, başlatılan kampanyanın Malatya ve çevre illerde çok fazla ses getirdiğini belirterek, tek amaçlarının engellilerin muhtaçlık derecesini azaltmak ve bu konuda Malatya'da bir duyarlılık oluşturmak olduğunu söyledi.

Müftü Hacı Yusuf Gül de, her insanın birer engelli adayı olduğunu vurgulayarak, Kent Konseyi Genel Sekreterliği'ne ve Kent Konseyi Engelliler Merkezi'ne göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü teşekkür etti. Gül, "Ahmediye Camii cemaatine duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum ve bu davranışın diğer cami cemaatlerine de örnek teşkil etmesini temenni ediyorum" dedi.

Programın sonunda Ahmediye Camii imamına da teşekkür plaketi takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız