SON DAKİKA
SON DEPREMLER

60 Bine Sattı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesinin Trabzon doğumlu Kaymakamı Osman Bilgin, İl Özel İdaresi'nden ücretsiz aldığı gemiyi 60 bin TL'ye sattı.

Kaymakam Osman Bilgin, "İl Özel İdaresi'den ücretsiz aldığımız geminin rantabl olmaması nedeniyle satışına karar verdik. Bize külfet getirecek, sorunları olan bir gemi idi. Yüzer restoran yapmak istemiştik. Ancak 20 yılı aşkın süredir gemide sorunlar oluşmuş. Bize yüksek maliyetler getireceğinden işadamı Hüseyin Bayhan, balıkçılık üretimi yapması nedeniyle gemiyi aldı. Yıllık bin ton alabalık üretimi yapıyor. Gölde vinç problemini gidermek için gemiyi aldılar. Onlar açısından sağlıklı, bizim açımızdan sağlıksız olan bu gemiyi 60 bin TL'ye sattık. Buradaki gelirle, yüzen restoran yapıyoruz. 150 bin TL'ye yapılacak olan yüzer restoran için bu parayı kullanacağız" dedi.

Gemiyi alan Hüseyin Bayhan ise "Arguvan'da yıllık kapasitesi bin ton olan alabalık üretim tesisimiz var. Gemiye vinç takıp alabalık taşımada kullanacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız