SON DAKİKA
SON DEPREMLER

60 Ekiple 100 Bin Ev Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:50:56
60 Ekiple 100 Bin Ev Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Büyükşehir statüsüne geçmesinin ardından yeniden yapılandırılan Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), çalışmalarına başladı. 60 ekip oluşturan MASKİ, Malatya’nın tümünü kapsayan çalışmayla 100 bin haneyi ziyaret edecek ve su abonelik bilgilerini güncelleyip kayıt altına alacak.

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, hizmet kalitesi ve hızını arttırmayı hedefleyen MASKİ, hafta içi Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde hafta sonu da diğer ilçelerde çalışmalarını sürdürecek. Vatandaş memnuniyeti odaklı olarak çalışmalar yürüten MASKİ, her türlü elektronik imkanları kullandığı çalışmalar kapsamında abonelik bilgilerini güncelleyerek; vatandaşların T.C. Kimlik numaraları, ev adresleri, telefon numaraları ve sayaç bilgilerini kendi kayıt sistemine aktarıyor. MASKİ yetkilileri tarafından, vatandaşlardan kimliklerini ibraz ederek görev yapacak personele yardımcı olmaları istendi. 

MASKİ tarafından yürütülen abone bilgi güncelleme çalışmalarının, 2 ay içerisinde tamamlanmasının planladığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız