SON DAKİKA
SON DEPREMLER

60 Puanla Şampiyon Oldular

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:31:33
60 Puanla Şampiyon Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Coca-Cola Gelişim Ligi U-19 kategorisinde mücadele eden Yeni Malatyaspor, ligi 60 puanla birinci sırada tamamlayarak, şampiyon oldu. 

Yeni Malatyaspor, sezonun son maçında Orduzu Pınarbaşı Stadı'nda Adana Demirspor ile karşılaştı. Ahmet Yener, Ali Baykara ve Serkan Sefa Önal hakem üçlüsünün yönettiği mücadeleyi Yeni Malatyaspor 6-1 kazandı.

Yeni Malatyaspor'a galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Ramazan Çavuş, 50. dakikada Cihan Ak, 52. dakikada Burkay Ahmet Yazıcı, 58. dakikada Mert Ali Turgut, 75. dakikada Ömer Faruk Göldağı ve 86. dakikada Eray Baba kaydetti. Adana Demirspor'un tek sayısını 80. dakikada penaltıdan Önder Sezar Mangu kaydetti.

Yeni Malatyaspor, ligde 27 haftada 19 galibiyet, 3 beraberlik, 5'te mağlubiyet aldı. 60 puanla ligi zirvede tamamlayan sarı kırmızılılar, rakip ağlara 71 gol bırakırken, kalesinde 20 gol gördü.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig ekipleri Torku Konyaspor, Elazığspor, Gaziantepspor ve Kayseri Erciyesspor'un altyapı takımlarını geride bıraktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız