SON DAKİKA
SON DEPREMLER

600 Aileye Gıda Yardımı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:09:45
600 Aileye Gıda Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, aralarında Suriyeli mültecilerin de bulunduğu 600 aileye kumanya dağıtıldı.

İYİLİKDER Malatya temsilcileri tarafından daha önceden tespit edilmiş olan ihtiyaç sahibi ve Suriyeli savaş mağdurlarından oluşan toplam 600 aileye Ramazan Kumanyası dağıtıldı.

İYİLİKDER Malatya Temsilcilerinden Mehmet Yel, kumanyaların hazırlanması aşamasında ayni yardımda bulunan iyiliksever bağışçılara ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında emeği geçen İYİLİKDER Gönüllülerine teşekkür ederek "Rabbim iyiliklerini kabul etsin" temennisinde bulundu.

Veren el ile alan el arasında köprü görevi yaptıklarını belirten İYİLİKDER Malatya Temsilcilerinden Mehmet Gürbüz , mazlumlara, mağdurlara, ihtiyaç sahiplerine iyilik taşımayı sürdüreceklerini dile getirdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız