SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'600 Kişi Daha Alacağız..'

A- A+ PAYLAŞ

Çağrı merkezi sektörünü Malatya'ya taşıyan CMC, şehirde bin 200 kişiye iş olanağı yaratıyor.

Çağrı merkezi sektörünün önde gelen isimlerinden CMC, Malatya'da kurduğu yeni operasyon merkezinin açılışını törenle gerçekleştirdi. Törene Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, CMC Genel Müdürü Başak Soykan, ISS Türkiye CEO'su Cavit Habib ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

Yaklaşık 3,5 milyon ABD Doları yatırım yapılan CMC Malatya Operasyon Merkezinin ilk etapta 600 kişilik bir ekiple Global Bilgi, Digiturk ve Finansbank'a hizmet verdiğini belirten CMC Genel Müdürü Başak Soykan, "Başlangıçta 150 kişi ile başlayan Malatya Operasyon Merkezi'mizde bugün 600 kişi bulunuyor. Malatya'daki arkadaşlarımızın hepsi de çok başarılı, işlerine çok sahip çıkıyorlar ve yaptıkları görevleri inanılmaz benimsediler. 2010 yılında istihdamımızı bin 200'e çıkartacağız" dedi.

ISS Türkiye CEO'su Cavit Habib ise, "Malatya'ya 3,5 milyon dolarlık bir yatırımla geldik. Ancak buradaki yatırımımız kesintisiz devam ediyor. Örneğin, 4.500 metrekarelik kapalı alana sahip olan CMC Malatya Operasyon Merkezi'ni ihtiyaçlar doğrultusunda daha da genişletmeye hazırlanıyoruz," ifadesini kaydetti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya'nın bir çekim merkezi olduğunu belirterek, belediye olarak alt yapı çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.

Vali Ulvi Saran ise, dünyada gelinen noktada iletişim sisteminin önemli olduğunu belirterek, Malatya'ya böyle bir yatırımın Malatya'ya gelmesinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Davetliler toplu açılış kurdelesini kestikten sonra operatörlerin bulunduğu salonu gezdi.

Bu arada, CMC Malatya Operasyon Merkezinde görev yapan 600 kişinin iş başvurusu yapan 22 bin 500 kişi arasında seçildiği ve toplam istihdamın 2010'da bin 200 kişi'ye çıkartılacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız