SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"63 Milyon Liralık Yatırım.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:24:00
A- A+ PAYLAŞ
 
Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan bölgede Elektrik Dağıtım ve Perakende Satış Hizmetlerini yürüten Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş, 2012 yılında bölgeye 63 Milyon TL tutarında yatırım yapacak.
 
Şirket Müdürü Neşet Demirbağ, yaptığı açıklamada, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş'nin 01.01.2011 tarihi itibari ile Kazancı Holding kuruluşu olan AKSA Elektrik tarafından devralındığını, hizmette birinci yılını tamamlayan şirketin, 25 Bin`in üzerinde yeni abonesiyle birlikte 700 Bin`i aşan müşterisine kaliteli hizmet, kesintisiz enerji sunma gayreti içerisinde olduğunu belirtti. Şirket olarak 2011 yılında 54 milyon olarak gerçekleştirdikleri yatırımları bu yıl 63 Milyon TL olarak planladıklarını belirten
Demirbağ, "Şirketimiz, dağıtım sisteminde meydana gelen arızaların müşterilerine yansımasını engellemek amacıyla, bakım onarım ve iyileştirme çalışmalarını en üst seviyede gerçekleştirmekte ve olası arıza durumunda İl Müdürlükleri bünyesinde kurduğu güçlü ve etkin müdahale sistemine sahip ekipleriyle zaman geçirmeksizin soruna çözüm getirmektedir. Şirket genelinde 2011 yılında 54 Milyon TL olarak gerçekleşen yatırımlar, 2012 yılında 63 Milyon TL olarak planlanmış olup; yatırım oranıyla doğru orantıda artan hizmet kalitesiyle tüm müşterilerimizin takdirini kazanmak için projelerin hayata geçirilmesine öncelik ve hız verilmektedir. Bu kapsamda, tüm elektrik şebekesinin sayısal ortamda kontrolü için Coğrafi Bilgi Sistemi ihalesi gerçekleştirilmiştir" dedi.
 
Tahsilat bürolarında müşterilerini misafir ederek; abonelik, tahakkuk ve tahsilat işlemlerinin güleryüzlü ve eğitimli personelce kısa sürede gerçekleştirilmesini sağladıklarını söyleyen Neşet Demirbağ, Müşteri memnuniyeti konusunda taviz vermeyen şirketlerinin tüm çalışanlarına uzman eğitmenler eşliğinde eğitim vererek, hizmet kalitesinin en üst düzeyde müşterilerimize yansıtılması amaçlandığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız