SON DAKİKA
SON DEPREMLER

65 Kilo Esrar Ele Geçti

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:49:48
65 Kilo Esrar Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, toplam 65 kilo 652 gram esrar ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada, “Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde, öncülü ve artçılı olarak esrar maddesi sevkiyatı yapan 2 şahıs, iki araçla birlikte yakalanmış; araçlarda toplam 65 kilo 652 gram uyuşturucu maddesi ele geçirilmiş ve şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır” denildi.

Gözaltına alınan şüpheli şahısların, haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildikleri mahkemece tutuklandıkları belirtildi.

KAÇAK SİGARA..

Polis tarafından ayrıca 9 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan yol uygulamasında, içerisinde H.K. ve Ü.P. isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada, çeşitli markalarda 9 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi; şahıslar gözaltına alındı.

Gözaltına alınan H.K. ve Ü.P. isimli şüpheliler, haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldı. Yapılan aramada ele geçirilen 9 bin paket kaçak sigara ile suçta kullanılan araca ise el konuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız