SON DAKİKA
SON DEPREMLER

65 Yaşındaki Şahsa 10 Kurşun..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 17 yaşındaki bir genç tartıştığı 65 yaşındaki şahısa 10 kurşun sıkarak öldürdü.

Edinilen bilgilere göre, Malatya’nın Akçadağ İlçesi Kültür mahallesi PTT Caddesi’nde, Çarşamba akşamı 18.30 sıralarında meydana gelen olayda, 17 yaşındaki Arif Y. adlı şahıs ile 65 yaşındaki Ali Anık arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Arif Y.’nin tabanca ile ateş açması sonucunda Ali Anık, olay yerinde yaşamını yitirdi. Katil zanlısı Arif Y. Akçadağ İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız