SON DAKİKA
SON DEPREMLER

68 Bin Kişiye Hizmet Verdiler

0
Güncellendi - 2018-02-01 03:15:03
68 Bin Kişiye Hizmet Verdiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne gelen vatandaşların zaman kaybetmeden işlerini halletmeleri amacıyla Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Süper Hizmet Masası, verdiği hizmetlerle vatandaşların memnuniyetini kazanıyor.

Büyükşehir Belediyesi zemin katta hizmet veren Süper Hizmet Masası, 2017 yılında toplamda 67 bin 919 kişiye başta rehberlik olmak üzere çeşitli konularda hizmet verdi.

Süper Hizmet Masası’na müracaat eden 67 bin 919 kişiden; 37 bin 469 kişiye danışma ve bilgilendirme, 7 bin 445 kişiye sicil işlemleri, 6 bin 745 kişiye adres tespit ve numarataj işlemleri, 4 bin 679 kişiye numarataj tahakkuk işlemleri, 4 bin 752 kişiye dilekçe yazımı, 3 bin 349 kişiye kurum içi ve kurum dışı telefon araması, 2 bin 11 kişiye iş başvurusu, 1.330 kişiye İş-Kur iş başvuruları, 139 kişiye de istek ve şikâyet başvurusu hizmeti verildi.

Süper Hizmet Masasında verilen hizmetlerden dolayı işlerini kolay ve hızlı bir şekilde halleden vatandaşlar, güler yüzlü, kaliteli ve hızlı hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız