SON DAKİKA
SON DEPREMLER

68 Yaşında Liseyi Bitirdi

0
Güncellendi - 2017-04-07 15:00:44
68 Yaşında Liseyi Bitirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 68 yaşındaki emekli vatandaş ‘Okumanın yaşı yok’ dedi ve liseyi açıktan bitirdi.

Malatya’da emekli Nihat Aykan, 2011 yılında liseyi bitirmek için Açıköğretim Lisesine başvurdu. Yaklaşık 6 yıl boyunca girdiği sınavlardan başarıyla geçen Aykan, lise diploması almaya hak kazandı.

Ortaokulu bitirdikten sonra o dönem ailevi nedenlerden dolayı okuyamadığı, liseyi geç de olsa bitirmenin mutluluğunu yaşadığını sölyleyen Aykan, “Eğitimin olmadığı yerde medeniyet olmaz’ diyerek okumanın yaşı olmadığını söyledi.

Lise diplomasını Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Lütfi Hangün ve Müdür Yardımcısı Ramazan Geçici’nin elinden alan Aykan’a üstün başarısından dolayı plaket de takdim edildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • malatya (7 yıl önce)
    Takdir ediyorum. Okumaktan üşenenlere, bu yaşa geldim hala okuyorum diyenlere iyi bir örnek teşkil etmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    helal olsun tebrik ediyorum.bu diplomanın bir beklentisi olmadığını bilerek sadece gençlere örnek olmak amacıyla ,edinilmesi takdire şayandır.
    0
    0
    Yanıtla